duminică, 22 mai 2022
AcasăÎn lumeMinistrul închisorilor din noul guvern taliban susține că execuțiile și amputarea mâinilor...

Ministrul închisorilor din noul guvern taliban susține că execuțiile și amputarea mâinilor vor fi reintroduse în Afganistan: „Este necesar pentru securitate”

Conform G4Media, unul dintre fondatorii mișcării talibane și cel care aplică pedepsele impuse prin legea islamică, interpretată e dur de talibani când au condus ultima dată Afganistanul, a declarat că mișcarea extremistă aflată în prezent la putere va efectua din nou execuții și amputări de mâini, deși „poate nu în public”, relatează The Guardian, citând un interviu al Associated Press (AP).

În interviul acordat AP, Mullahul Nooruddin Turabi a respins indignarea asupra execuțiilor talibanilor din trecut, care au avut loc uneori în fața mulțimilor de pe un stadion și a avertizat comunitatea internațională în legătură cu interferențele cu noii conducători ai Afganistanului.

Toată lumea ne-a criticat pentru pedepsele de pe stadion, dar nu am spus niciodată nimic despre legile și pedepsele lor”, a spus Turabi la Kabul.

„Nimeni nu ne va spune care ar trebui să fie legile noastre. Vom urma Islamul și vom face legile noastre urmând Coranul”, a precizat el.

(…)

Accesați în continuare articolul pe G4Media.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE