Ministrul Justiției: „UDMR nu respectă programul de guvernare. Este inacceptabil să punem un amendament care prezintă riscuri de a reface SIIJ sub o altă formă”

Data:

Coaliţia funcţionează extraordinar de bine, mai puţin la capitolul Justiţie, iar UDMR nu respectă programul de guvernare, a declarat miercuri ministrul Justiţiei, Stelian Ion, după ce a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare, relatează Agerpres, citată de G4Media.ro.

„Coaliţia funcţionează extraordinar de bine, mai puţin capitolul Justiţie. La capitolul Justiţie, PNL, USR PLUS avem aceeaşi opinie, în sensul în care săptămâna viitoare ar trebui să convocăm sesiune extraordinară pentru desfiinţarea SIIJ şi refacerea competenţelor aşa cum spune şi Comisia de la Veneţia, cum prevede proiectul Guvernului. UDMR are altă opinie. Mi se pare total inacceptabil că UDMR nu respectă programul de guvernare, încearcă varianta de a păcăli cumva electoratul în sensul în care ne facem că desfiinţăm SIIJ dar îl refacem în cadrul unei secţii din Parchetul General. Nu ne putem face că respectăm programul de guvernare”, a susţinut Stelian Ion.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...