duminică, 29 mai 2022
AcasăRețeaMinistrul Mediului susţine extinderea instalaţiilor de reciclare de la Ţuţora - Iași

Ministrul Mediului susţine extinderea instalaţiilor de reciclare de la Ţuţora – Iași

La solicitarea Ziarului de Iași, Tanczos Barna a explicat că banii pot fi cheltuiţi pentru creşterea capacităţii depozitului ecologic, dar că e mai eficient pe termen lung de alocat fonduri pentru varianta reciclării deşeurilor.

Soluţii europene pentru problema gunoiului din România

O conferinţă care a adus faţă în faţă jurnalişti şi oficiali de la Ministerul Mediului a identificat mai multe probleme în realizarea şi administrarea sistemelor de management al deşeurilor, dar şi a gestionării ilegale – adică a arderii deşeurilor. „Soluţii europene pentru problema gunoiului din România”, o interesantă sesiune de expuneri, întrebări şi răspunsuri organizată de Freedom House Romania, a adus câteva precizări şi în privinţa extinderii sistemului care funcţionează deja la Ţuţora.

Iaşul poate fi dat exemplu în ceea ce priveşte acest obiectiv, după mai bine de 16 ani în care proiectul a trebuit să traverseze mai multe provocări de ordin birocratic.

Articolul integral, pe ziaruldeiasi.ro!

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE