Toaletă cu 3 scaune de wc în aceeași cabină, la o grădiniță la Pitești

Data:

Piteştiul e cel mai cunoscut oraş din România când vine vorba de WC-uri. Aici există mega-WC-ului galactic din centrul oraşului, care a costat 400.000 de euro.

În acest context, știrea că Primăria orașului a inaugurat o toaletă în care sunt trei scaune de WC în aceeași cabină a făcut imediat înconjurul României.

Toaleta a fost deschisă la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aripi Deschise”, despre a cărei inaugurare, după modernizare cu bani europeni, municipalitatea a transmis următorul comunicat de presă:

„… a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Extindere spații de învățământ și administrative la Grădinița cu Program Prelungit Aripi Deschise”. Lucrările au fost executate de S.C. NEGREANU CONSTANCON S.R.L, valoarea totală a acestora fiind de 1.187.850,14 lei fără TVA.

Investiția, finanţată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, a vizat extinderea clădirii grădiniței cu un corp cu suprafață construită de 160 mp și regim de înălțime P+2E, refacerea locului de joacă și a trotuarelor adiacente, dotarea spațiilor nou create.

Se asigură astfel desfășurarea în condiții mult mai bune a activităților educaționale, se deschide posibilitatea de a îmbogăți programul cu noi activități și se mărește capacitatea grădiniței de a primi mai mulți copii. Reamenajarea locului de joacă conduce la eliminarea pericolului de accidentare, la îmbunătățirea aspectului și a funcționalității”.

Mai multă amănunte și fotografii în ARGEȘUL ONLINE.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...