Mircea Lucescu, după 3 luni în Europa cu Dinamo Kiev: Pe lângă fotbal, și-au făcut o datorie cetățenească

Data:

Dinamo Kiev, echipa ucraineană antrenata de Mircea Lucescu, și-a încheiat periplul european cu un meci vineri seara la Antwerpen. Argeș Sport a fost prezent la Bosuilstadion și la final l-a abordat pe antrenorul român, care a fost surprins și mai mult decât bucuros să stea de vorbă cu un conațional.

După un joc pe care l-a dominat copios, Dinamo Kiev a pierdut cu 1-2 (1-1), însă în repriza a doua Mircea Lucescu a operat o mulțime de schimbări.

Royal Antwerp FC, echipă antrenată acum 2 ani de Ladislau Boloni, s-a schimbat radical în această vară odată cu aducerea în conducerea clubului a fostului director sportiv al lui Ajax, Marc Overmars. Acesta l-a instalat antrenor pe Mark Van Bommel, campion în Olanda cu PSV Eindhoven, și a transferat doi internaționali belgieni (Alderweireld și Nainggolan), unul olandez (Jenssen), unul danez (Fischer) și alți fotbaliști valoroși. Antwerp atacă titlul în Belgia după o pauză de 66 de ani!

Citește articolul integral în Argeș Sport.

Foto: fcdynamo.kiev.ua


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...