duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăInvestigațiiMitică Dragomir a construit un bloc „vapor” pe un teren furat de...

Mitică Dragomir a construit un bloc „vapor” pe un teren furat de la Primărie de o rețea de falsificatori

Firma fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir (cunoscut publicului drept Mitică Dragomir), a construit un complex imobiliar pe un teren cumpărat de la o rețea de falsificatori de hotărâri judecătorești.

În baza unei sentințe judecătorești false, mai exact decizia 7932 din dosarul cu numărul 21958/1997 al Judecătoriei Sector 1, un anume Ion Grosu a obținut de la municipiul București un teren de 1.916 metri pătrați în Băneasa, pe malul lacului Herăstrău. Grosu ar fi cerut instanței să constate că are dreptul asupra terenului și că l-a dobândit prin uzucapiune de 30 de ani. Totul se întâmpla în 2017.

UzucapiuneaPotrivit Codului civil, dacă un teren este abandonat, fără stăpân, și dacă cineva a avut grijă de el vreme de 30 de ani, chiar dacă nu are acte pe respectivul teren, devine proprietar. În sentința civilă falsă, bătută la mașina de scris, Grosu susține că a cumpărat terenul în 1992 de la o anume Drăghici Gheorghița, care la rândul ei a stăpânit terenul din 1960 fără să aibă acte pe el. În dovedirea acestui lucru, Grosu a prezentat o chitanță de mână.

Citește articolul integral în Europa Liberă.org

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE