Mobilizare uriașă: timișorenii au strâns bani pentru a cumpăra generatoare pentru spitale

Data:

Mobilizare uriașă în rândul comunității din Timișoara, după ce spitalele au rămas fără căldură timp de câteva zile. Cu sprijinul oamenilor inimoși, a fost strânsă o sumă care se ridică la 55.000 euro, bani cu care vor fi dotate cu generatoare trei unități medicale.

Ce nu face primăria sau statul român, fac oamenii cu suflet mare. În urmă cu câteva zile, în momentul în care Timișoara a rămas fără căldură și apă caldă, comunitatea din oraș s-a mobilizat cu scopul de a cumpăra un generator pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, astfel încât micuții bolnavi să nu stea în frig.

Ar fi fost nevoie de o sumă de 35.000 euro, însă oamenii inimoși s-au implicat în număr uriaș. Prin urmare, până vineri seara s-au strâns 55.000 euro, astfel că inițiatorii campaniei vor ajuta nu una, ci trei unități medicale din Timișoara.

„Ne înclinăm, vă mulțumim și vă iubim! În nici 48 de ore s-au mutat munții în Timișoara! 55.000 euro. Ajutăm 3 spitale datorită fiecăruia dintre voi, noi toți! Nu doar că ați adunat pentru un spital, ci acum strângem deja pentru următoarele două (Maternitatea Bega și al treilea posibil să fie Spitalul Municipal Timișoara, de unde vom aștepta prin IPS Ioan să vedem care sunt nevoile)”, au transmis inițiatorii campaniei de fonduri, titrează EXPRESS DE BANAT.

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...