Modernizare: aeroport şi spital, în Galaţiul metropolitan

Data:

Strategia de dezvoltare metropolitană a Galaţiului, ajunsă în mapele aleşilor locali, cuprinde construcţia unui spital municipal/regional şi ideea unui aeroport în judeţ, cu orizont de timp până în anul 2035.

„Aeroport – nu, spital regional – da. Strategia de dezvoltare metropolitană, în dezbatere publică” era titlul articolului publicat în ediţia din 19 noiembrie 2021 a ziarului „Viaţa liberă”. Ei bine, documentul strategic care a ajuns acum pe mesele aleşilor locali, spre dezbatere şi aprobare, cuprinde nu doar construcţia unui spital municipal/ regional, ci şi ideea unui aeroport în judeţul Galaţi.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare teritorială zonală periurbană/ metropolitană a municipiului Galaţi a ajuns deja pe mesele aleşilor locali şi va fi supus aprobării la următoarea şedinţă de plen, alături de planul de acţiune, programele şi proiectele teritoriale. Documentul este necesar în vederea pregătirii portofoliului de proiecte destinat finanțării din fonduri externe nerambursabile pentru perioada de programare 2021-2027.

Continuarea în Viața liberă.

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...

Tânără reținută după ce a furat banii părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești –...