joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateModog, tare-n baston: Ajutor de şef de post din Bihor, judecat fiindcă...

Modog, tare-n baston: Ajutor de şef de post din Bihor, judecat fiindcă a bătut cu bestialitate un sătean

Un poliţist din Tileag e trimis în judecată de Parchetul judeţean în urma unui incident de o violenţă ieşită din comun. Ajutor de şef de post la Lugaşu de Jos, Sandu Modog este acuzat că a stâlcit în bătaie un sătean din Tilecuş, lovindu-l cu picioarele şi bastonul peste picioare, în zona inghinală şi peste torace, bărbatul alegându-se cu un picior şi mai multe coaste rupte.

Băut fiind, omul sunase la 112 să se plângă că nu are curent şi apoi, din nou, ca să-l înjure pe dispecer, pentru că, în loc de electricieni, i-a fost trimis un poliţist. Iar agentul a decis să-l înveţe minte…

„Cârligarul” în acţiune

Potrivit rechizitoriului semnat de procurorul Ciprian Man, transmis sub formă de extras BIHOREANULUI, incidentul a avut loc pe 26 iunie anul trecut. Victima, Ioan Faur, locuieşte singur şi e cunoscut în Tilecuş pentru desele scandaluri pe care le provoacă. De altfel, pe portalul Judecătoriei Aleşd sunt înregistrate cel puţin 20 de procese doar în ultimii doi ani, pornite de Primăria comunei pentru înlocuirea amenzilor, neplătite, cu zile de muncă în folosul comunităţii.

Citește articolul complet în Bihoreanul

Sebastian Rusu
Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE