Ajutor de şef de post din Bihor, judecat fiindcă a bătut cu bestialitate un sătean

Data:

Un poliţist din Tileag e trimis în judecată de Parchetul judeţean în urma unui incident de o violenţă ieşită din comun. Ajutor de şef de post la Lugaşu de Jos, Sandu Modog este acuzat că a stâlcit în bătaie un sătean din Tilecuş, lovindu-l cu picioarele şi bastonul peste picioare, în zona inghinală şi peste torace, bărbatul alegându-se cu un picior şi mai multe coaste rupte.

Băut fiind, omul sunase la 112 să se plângă că nu are curent şi apoi, din nou, ca să-l înjure pe dispecer, pentru că, în loc de electricieni, i-a fost trimis un poliţist. Iar agentul a decis să-l înveţe minte…

„Cârligarul” în acţiune

Potrivit rechizitoriului semnat de procurorul Ciprian Man, transmis sub formă de extras BIHOREANULUI, incidentul a avut loc pe 26 iunie anul trecut. Victima, Ioan Faur, locuieşte singur şi e cunoscut în Tilecuş pentru desele scandaluri pe care le provoacă.

De altfel, pe portalul Judecătoriei Aleşd sunt înregistrate cel puţin 20 de procese doar în ultimii doi ani, pornite de Primăria comunei pentru înlocuirea amenzilor, neplătite, cu zile de muncă în folosul comunităţii.

Citește articolul complet în Bihoreanul


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum împacă orașele mari din România iluminatul festiv și factura la curent electric

Românii se confruntă cu o perioadă complicată din punct...

Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, vine în România

Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola vine în vizită în...