Must și muzică lăutărească, la Zaga Zaga

Data:

Sâmbătă, 9 octombrie, cu începere de la ora 18:00, complexul de agrement din ”Delta Siretului” organizează ”Sărbătoarea Mustului”.

Potrivit Vrancea24, în spațiul special pentru spectacole, din zona Vama (”La Camioane”), va fi o adevărată petrecere specifică toamnei și Vrancei. Atmosfera va fi întreținută de celebrul lăutar Ionel Tudorache.
”Vom stoarce strugurii la teasc și îi vom transforma în must dulce, ce va putea fi degustat alături de preparate surpriză”, spun organizatorii.

Atmosfera de petrecere va fi completată de invitatul special, Ionel Tudorache, care ne va încânta alături de taraful său cu muzică lăutărească veche. Seara se va încheia în jurul focului de tabără.

Ionel Tudorache sau „Fărâmiță”, cum prietenii îl alintă, a beneficiat de un har și o înclinare către acordeon din fragedă copilărie.

Aricolul integral, pe Vrancea24!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...