marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziMust și muzică lăutărească, la Zaga Zaga

Must și muzică lăutărească, la Zaga Zaga

Sâmbătă, 9 octombrie, cu începere de la ora 18:00, complexul de agrement din ”Delta Siretului” organizează ”Sărbătoarea Mustului”.

Potrivit Vrancea24, în spațiul special pentru spectacole, din zona Vama (”La Camioane”), va fi o adevărată petrecere specifică toamnei și Vrancei. Atmosfera va fi întreținută de celebrul lăutar Ionel Tudorache.
”Vom stoarce strugurii la teasc și îi vom transforma în must dulce, ce va putea fi degustat alături de preparate surpriză”, spun organizatorii.

Atmosfera de petrecere va fi completată de invitatul special, Ionel Tudorache, care ne va încânta alături de taraful său cu muzică lăutărească veche. Seara se va încheia în jurul focului de tabără.

Ionel Tudorache sau „Fărâmiță”, cum prietenii îl alintă, a beneficiat de un har și o înclinare către acordeon din fragedă copilărie.

Aricolul integral, pe Vrancea24!

SursăVrancea24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE