Nababii lui Chirica, versiunea 2020. Nouă directori cu lefuri mai mari decât a președintelui țării

Data:

Mai mulţi directori din administraţia locală au încasat anul trecut venituri lunare consistente. Sunt situaţii în care venitul unui director a depăşit pragul de 5.000 euro/lunar. O analiză a „Ziarului de Iaşi“ de vara trecută, în care au fost estimate venituri cuprinse între 3.000 şi 4.000 euro/lunar pentru unii directori, s-a adeverit în totalitate. În baza declaraţiilor de avere publicate până ieri, „Ziarul de Iaşi“ a identificat 9 directori cu venituri semnificative, iar fiecare dintre aceştia a încasat peste 3.100 euro/lună. Într-un top 10 alături de aceşti directori, preşedintele ţării Klaus Iohannis ar fi pe ultimul loc, aşa cum estimam anul trecut.

„Am salariul cuvenit“, ne-a declarat unul dintre directori, el numărându-se printre cei mai apropiaţi colaboratori ai primarului Mihai Chirica. De precizat că, în unele situaţii, venitul total cuprinde şi alte surse faţă de salariu: unii sunt directori la o societate a Primăriei, în timp ce sunt şi în consiliul de administraţie în altă companie a municipalităţii. De asemenea, alţi directori sunt şi pensionari.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Când va fi deschisă | Alba24.ro

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba...