Nebunia de la Regionala de Drumuri și Poduri Iași continuă cu doi directori recunoscuți de instanță

Data:

Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri a redevenit director. Concediat în decembrie 2019, el a deschis acţiune în instanţă în penultima zi a anului. Astă-toamnă a câştigat la Tribunalul Iaşi anularea deciziei de concediere, iar anul acesta Curtea de Apel a întărit decizia de revenire pe funcţie şi de plată a drepturilor salariale care i se cuveneau. Potrivit ultimei declaraţii de avere înregistrată de directorul (până în martie) DRDP, venitul anual în această funcţie, respectiv pentru anul 2020, s-a ridică la 247 de mii de lei.

„Eu sunt director general regional, cum eram, iar el (Dănuţ Pilă, care a condus Regionala până acum, n.r.) este director regional pe problema comerciale. Este practic ce avea Marius Ostaficiuc înainte să devină parlamentar”, ne-a explicat Ovidiu Laicu în ce fel stau lucrurile acum la DRDP. Rămân totuşi de stabilit exact cerinţele fiecărui post şi ale fiecărei funcţii, am aflat din surse din cadrul DRDP.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...