Nebunia de la Regionala de Drumuri și Poduri Iași continuă cu doi directori recunoscuți de instanță

Data:

Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri a redevenit director. Concediat în decembrie 2019, el a deschis acţiune în instanţă în penultima zi a anului. Astă-toamnă a câştigat la Tribunalul Iaşi anularea deciziei de concediere, iar anul acesta Curtea de Apel a întărit decizia de revenire pe funcţie şi de plată a drepturilor salariale care i se cuveneau. Potrivit ultimei declaraţii de avere înregistrată de directorul (până în martie) DRDP, venitul anual în această funcţie, respectiv pentru anul 2020, s-a ridică la 247 de mii de lei.

„Eu sunt director general regional, cum eram, iar el (Dănuţ Pilă, care a condus Regionala până acum, n.r.) este director regional pe problema comerciale. Este practic ce avea Marius Ostaficiuc înainte să devină parlamentar”, ne-a explicat Ovidiu Laicu în ce fel stau lucrurile acum la DRDP. Rămân totuşi de stabilit exact cerinţele fiecărui post şi ale fiecărei funcţii, am aflat din surse din cadrul DRDP.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

spot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iată cea mai inutilă investiţie publică din ţară: „Telescaunul ruşinii”! Împlineşte 10 ani şi stă tot la ruginit. A costat 1,5 mil. euro

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...

A murit actorul Cornel Ciupercescu

Teatrul Evreiesc de Stat a anunțat duminică moartea actorului...