Nicușor Dan, mesaj la 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul: Lupta continuă

Data:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis duminică un mesaj la împlinirea a 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul și al raportului “București, un dezastru urbanistic”.

Nicușor Dan a vorbit despre lucrurile la care a renunțat în toți acești ani, dar și despre ceea ce l-a motivat în lupta sa pentru București.

“Acum exact 15 ani lansam Asociația Salvați Bucureștiul și raportul “București, un dezastru urbanistic”. Aveam alte planuri cu viața mea. Îmi deschisesem, cu multă muncă, câteva direcții personale în cercetare, și o făceam cu mare plăcere. Da, regret și matematica pe care n-am făcut-o și multe momente de familie la care am renunțat toți anii ăștia”, a declarat primarul Capitalei.

Citește și: De ce fug infractorii de lux în Italia. Explicația unui fost ministru al Justiției

Nicuşor Dan a mai spus că această perioadă l-a făcut să înțeleagă că “miza e mai mare decât urbanismul” și implică ceea ce construim pentru generația următoare și pentru șansa ei la viața pe care o merită în România.

“Am considerat însă că nu pot să nu reacționez când o cloacă de așa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcționari și, mai rău, universitari care una predau și alta proiectau, distrugeau orașul bucată cu bucată. Pe de altă parte, am avut astfel ocazia să cunosc mulți oameni cu aceleași valori, să înteleg că miza e mai mare decât urbanismul, că avem datoria să facem din țara asta una din care copiii noștri să nu vrea sa plece. Lupta continuă”, a transmis Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Pe urmele deținutului care a lăsat un bilet în zidurile Cazinoului din Constanța

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...