Nicuşor Dan: „PSD întârzie validarea mandatului meu pentru a ascunde ce a făcut”

Data:

Primarul ales al Bucureştiului, Nicuşor Dan, a acuzat, joi, în timpul unei conferinţe de presă în faţa sediului Primăriei Generale, că amânarea preluării mandatului său este o consecinţă a încercărilor Gabrielei Firea şi a administraţiei actuale PSD de a muşamaliza lucrurile făcute în ultimii ani.

“V-am invitat la această conferinţă ca să vă informez despre şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să întârzie preluarea mandatului. Suntem la 4 săptămâni de la alegeri, sunt multe oraşe, multe primării, în care primari în funcţii şi-au preluat mandatul deja de câteva zile şi au început să rezolve problemele locuitorilor. Sunt primari de toate culorile politice. La Bucureşti, la Primăria Generală, o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza, repet, a atitudinii iresponsabile a PSD. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD la hotărârea tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de către Curtea de Apel Bucureşti”, a precizat primarul ales al Capitalei.

De asemenea, Nicuşor Dan a afirmat că motivele invocate în cererile respective sunt “ridicole”, adăugând că toate cererile sunt “copy-paste”, susţinând că au fost copiate inclusiv greşelile gramaticale.

The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războiul designerilor români după moartea fostei regine a Angliei. Cătălin Botezatu versus Andreea Tincu

A trecut o săptămână de la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, moment care a marcat şi încheierea celor zece zile de doliu în Marea Britanie. 

EXCLUSIV. Întreaga povestea a unei descoperiri care a făcut senzație. Vechile cărți din Mediaș

La mijlocul lunii septembrie, un mesaj postat pe rețelele...

PILOȘII 2022. Zeci de angajări pe salarii grase în ultimul val din Primăria Iași

Nașul și fina, de mână în Primăria Iași. Gabriel Harabagiu, fost viceprimar, va reveni din octombrie într-o funcție de șef serviciu retribuită cu 14.025 lei (brut).

Rețeta prin care se pot elimina concurenții pentru a câștiga BMW-urile prietenului lui Iohannis

Președintele USR, Cătălin Drulă, a explicat marți cum se...