Nicușor Dan: Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală despre Primăria Capitalei

Data:

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, acuză Antena 3 că difuzează informații false în serie despre el și Primăria Municipiului București (PMB), după ce postul de televiziune a prezentat mai multe știri eronate.

„Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou bucureștenilor și CNA ce înseamnă știrile false Antena 3 și de ce ele continuă să apară. Să luăm doar ziua de azi.

Despre Matei Damian, director executiv al Direcției Urbanism din primărie, Antena 3 a spus azi, la ora 12.17, că ar fi audiat <<în aceste momente>> la DNA.

Minciună. La ora respectivă, Matei Damian era în sediul PMB și lucra la niște documentații, nu era la DNA. Am verificat personal. (Trecem peste altă minciună, voită sau nu, că Matei Damian ar fi <<arhitectul Primăriei Generale>>. Nu e. Arhitectul șef al Primăriei Capitalei se numește Adrian Bold)”, a scris Nicușor Dan.

Primarul a dat și alt exemplu: despre Diana Punga, administratorul public al Capitalei, Antena 3 ar fi afirmat, în același material, că și-ar fi dat demisia din funcție.

Angajații, atacați pentru demoralizare

„Din nou – Minciună. Diana Punga lucrează în continuare, nu a depus nicio demisie. (Trecem iar peste minciuna că ea ar fi în același timp și unul dintre consilierii mei personali). Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei. Nu.

Minciuna și manipularea au un scop clar: Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar”, a menționat primarul general.

Nicușor Dan crede că Antena 3 atacă angajați din PMB, încercând să-i demoralizeze indirect pe toți oamenii din Primărie care încearcă să facă ceva pentru București.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...