Nicușor Dan: Vom avea nişte târguri de Crăciun care vor aduce bani la municipalitate şi nu vom cheltui

Data:

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că în Capitală vor fi organizate anul acesta târguri de Crăciun. În funcţie de situaţia epidemiologică, edilul dă asigurări că evenimentele nu vor consuma, ci vor aduce fonduri la bugetul administraţiei locale.

„Vom avea. Depinde, bineînţeles, de condiţiile de siguranţă sanitară. Vom avea nişte târguri de Crăciun care vor aduce bani la municipalitate şi nu vom cheltui. Pe de o parte, vrem să aducem nişte operatori privaţi cărora să le închiriem astfel încât să organizeze ei singuri – şi există nişte tarife de închiriere care sunt votate de Consiliul General. Pe de altă parte, pe târgul pe care noi vrem să îl organizăm la Piaţa Universităţii vom lua bani din închirierea acelor căsuţe în care se vând diverse”, a declarat primarul general duminică, la Prima TV, întrebat dacă bucureştenii vor avea anul acesta târguri de Crăciun.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Primăria București vrea să realizeze o rețea de 100 de kilometri de drumuri noi între Capitală, noua șosea de centură și localitățile din Ilfov

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related