Noi averi ies la iveală la Direcția Finanțelor Publice Iași

Data:

În Finanţele ieşene sunt oameni care știu sâ-și chivernisescă averea și la Departamentul de Comunicare în cadrul instituţiei, cel puţin dacă ne uităm peste declaraţia de avere pe anul trecut a lui Mihai Cristian Ţebecailo, reprezentantul acestui departament.

Ţebecailo a strâns în conturi aproape 230.000 de euro, bani adunaţi din vânzarea unor bunuri atât pe parcursul anului 2021, cât şi anul acesta, dar şi din aur şi economii.

Citește și: Imaginea justiției, „spălată” de CSM cu 9 milioane de lei

Practic, am putea spune că averea lui Ţebecailo s-a transformat „peste noapte”, în condiţiile în care declaraţiile de avere din anii trecuţi, documente consultate de „Ziarul de Iaşi”, nu sunt la fel de stufoase.

El deţine funcţia de manager public la Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi de aproape 7 ani. În această poziţie, Ţebecailo a obţinut anul trecut venituri de circa 95.000 de lei, adică a avut o leafă de 7.900 de lei.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Foto: Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce s-au prăbușit atât de ușor clădirile din Turcia

Turcia a fost lovită luni de o serie de...

Procesul lui Dan Hosu, amânat peste trei zile. Urmează termenul final

Procesul în care era judecat Dan Hosu, fostul soț...

De ce este Turcia zguduită de cutremure atât de puternice. Explicațiile seismologilor

Turcia și Siria au fost zguduite luni de cutremure...