Noi proteste anti-război în Rusia. Peste 1.000 de arestări

Data:

Peste 1.000 de persoane au fost reținute la protestele împotriva războiului care au avut loc duminică în mai multe orașe din Rusia.

Demonstrații împotriva războiului au avut loc și în cel mai mare oraș al Kazahstanului, Almatî, unde unii protestatari au avertizat: „Kazahstanul va fi următorul dacă războiul nu este oprit acum”.

Grupul de monitorizare a protestelor OVD-Info a declarat că oameni au fost reținuți la demonstrații în 21 de orașe din Rusia, inclusiv în orașul-port din Vladivostok și orașul siberian Irkutsk.

Activiștii opoziției au postat imagini și videoclipuri care arată că proteste au avut loc și în alte orașe. Aproximativ 100 de persoane au participat la demonstrația de la Vladivostok și aproximativ 15 dintre ei au fost arestați, a informat un corespondent al ziarul independent Novaya Gazeta.

Citește articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citește și: VIDEO Sting, mesaj de solidaritate cu Ucraina și piesa „Russians”, „o pledoarie pentru umanitatea noastră comună”

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, nu poate justifica 224.743 euro | Ziarul de Iași

Justiția ieșeană este chemată să decidă în privința confiscării...

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...