Nouă morți în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Data:

UPDATE 11:03 Bilanțul persoanelor decedate crește la nouă, conform surselor G4Media.

UPDATE 10:58 În această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI. Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU, anunță Ministerul Sănătății.

La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, ai fost activate de către DSP Constanța și unitatile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

UPDATE 10:56 Premierul a fost informat despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța și continuă să țină legătura cu reprezentanții MAI, Ministerul Sănătății și cei ai prefecturii Constanța, transmite Guvernul. În acest moment, este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale.

Premierul Florin Cîțu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme, mai transmite Guvernul.

UPDATE 10:54 Bilanțul morților a crescut la 8, conform surselor G4Media. Peste 110 pacienți au fost evacuați din clădire.

UPDATE 10:50 În proximitatea locului desfășurării intervenției se instalează un spital mobil pentru triajul pacienților.

UPDATE 10:47 Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, confirmă că sunt 4 persoane decedate: „Se pare că sunt și patru victime decedate de la ATI. Incendiul a izbucnit la secția ATI. Intervin 40 de autovehicule de intervenție din Constanța, Ialomița și Călărași”.

UPDATE 10:28 Conform surselor G4Media, în acest moment ar fi patru victime, însă informațiile nu sunt confirmate oficial. Un pacient ar fi decedat la parterul secției și alți 3 pacienți decedați în ascensor.

Citește întreg articolul pe G4Media.ro

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“