marți, 7 decembrie 2021
AcasăLa zi„Nu știam că putem muri doar la anumite ore, pentru că altfel...

„Nu știam că putem muri doar la anumite ore, pentru că altfel deranjăm!”. Indignarea nepoatei unei bătrâne imobilizate la pat

Potrivit publicației Express de Banat, un scandal a izbucnit la Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin după ce o familie s-a revoltat pentru felul în care unul dintre membrii săi, imobilizat la pat, a fost tratat.

Anca Radu Basarab susține că marți-seara, în 17 noiembrie, părinții săi, Constantin și Maria Basarab, au apelat numărul unic de urgență „112” pentru a solicita o ambulanță. Mama, respectiv soacra lor, imobilizată la pat, avea nevoie să ajungă la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Femeia suferise recent o intervenție chirurgicală, iar starea de sănătate se degradase ulterior, necesitând astfel consult de urgență. Reșițeanca precizează că starea de sănătate a bunicii sale a fost prezentată pe scurt operatorului 112, tocmai pentru ca acesta să înțeleagă de ce este necesar transportul la spital.

Femeia susține că echipajul de la Ambulanță, sosit la adresa solicitată, s-a comportat fără lipsă de empatie, neechipat corespunzător și având pretenția ca bolnava să fie coborâtă de vecini.

Conducerea serviciului spune că reclamanta aduce acuzații nefondate.

Articolul integral, în Express de Banat!

Foto: expressdebanat.ro – Serviciul Judetean de Ambulanță Caraș-Severin

Citește și: Şeful de la Permise și Înmatriculări Teleorman, anchetat de DNA, împreună cu alţi doi ofiţeri, pentru de luare de mită (presshub.ro)

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE