Numărul 2 în NATO, somat să-şi facă publică teza de doctorat

Data:

Valeriu Nicolae, activist civic cunoscut pentru căutările sale incomode prin CV-urile şi declaraţiile de avere ale politicienilor, îi cere lui Mircea Geonă – numărul 2 la NATO şi, potrivit „gurii târgului”, posibil aspirant la postul de preşedinte al României – să-şi facă publică lucrare de doctorat.

Nicolae reaminteşte că Geoană şi-a făcut doctoratul într-o perioadă scurtă şi foarte densă în care, teoretic, numărul 2 în NATO n-ar fi avut timp să redacteze, pe spezele lui, o lucrare cu adevărat originală şi valoroasă.

„Stimate domnule Mircea Geoană, luând în considerare activitatea dumneavoastră şi poziţia foarte importantă la NATO şi probabilitatea de a participa la alegerile pentru Cotroceni, puteţi, vă rog, să vă faceţi publică teza de doctorat?

Nu am nicio îndoială că sunteţi un om inteligent şi că teza dvs. de doctorat este o operă care trebuie (re)cunoscută.

Vă cer asta date fiind numeroasele plagiate ale foştilor dvs. colegi şi prieteni şi faptul că în perioada relativ scurtă în care v-aţi făcut doctoratul aţi fost şi Ministrul de Externe al României, preşedinte la OSCE, aţi condus campania electorală a PSD-ului, aţi devenit pentru prima oară senator, aţi participat la alegerile pentru primăria Bucureştiului, aţi fost vice-preşedinte al PSD, aţi concurat şi câştigat preşedinţia PSD.

Publicarea doctoratului domniei voastre (pe o temă în care aveaţi o experienţă cel mult mediocră ca să folosesc un eufemism) va fi un act de normalitate şi transparenţa şi va atenua una din numeroasele suspiciuni legate de persoana domniei voastre.

Citește și: USR a început transcrierea tezei de doctorat a lui Lucian Bode. Lucrarea nu poate fi copiată decât manual

Îmi permit să vă reamintesc câteva dintre ele – fiu de general în timpul comunismului cu o carieră fulminantă după revoluţie (cum aţi reuşit performanţa în timpul comunismului să treceţi de la Facultatea de Mecanică -1983 la cea de Drept – 1988, fără să treceţi nicăieri în biografiile dvs. unde aţi fost angajat, e o altă minune), apropiat al domnului ‘Marean’ Vanghelie cu care aţi făcut şi un partid, traficant de vorbe cu domnul Vântu, călător cu tot felul de avioane private, nu pe banii domniei voastre, prin capitalele lumii, inclusiv pe la Moscova în întâlniri neoficiale, apropiat al domnului Hrebenciuc, dar şi al domnului Dan Voiculescu, şi posesor al unei averi aproape imposibil de justificat (vedeţi articolele publicate în 2009)”, a scrie Valeriu Nicolae. (The Epochtimes Romania.)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Averea impresionantă a lui Gheorghe Piperea, avocatul trimis de AUR în Parlamentul European

Pe locul trei în lista candidaților pentru europarlamentare din...

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. „Waste Side Story...

Capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal disponibile în variantă NFT, pentru iubitorii de artă

Pentru prima dată, capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal sunt...