miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăRecomandateNumărul clujenilor care se vaccinează cu prima doză a crescut după anunțarea...

Numărul clujenilor care se vaccinează cu prima doză a crescut după anunțarea restricțiilor

De când autoritățile au anunțat că se impun noi restricții, în special pentru persoanele nevaccinate împotriva Covid-19, clujenii merg în număr mare să se imunizeze la centrele de vaccinare.

Noile restricții impuse de autorități i-au făcut pe clujeni să reconsidere decizia lor de a se vaccina. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni se vaccinează anti-Covid-19 în centrele din județul Cluj.

Florin Moroșanu, membru în echipa de vaccinare de la centrul drive-thru de la Sala Sporturilor, a explicat pentru monitorulcj.ro care a fost evoluția vaccinării de când s-a deschis centrul drive-thru și până în prezent. Când centrul s-a deschis, oamenii se îngrămădeau la vaccinare, dar în vară s-a simțit o scădere destul de mare (atât pe plan local, cât și național).

Citiți articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citiți și

Rata de vaccinare în Cluj-Napoca a ajuns la 56%. Primarul Emil Boc i-a felicitat pe clujeni

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE