Numit la conducerea OCPI Iași, Bogdan Șavlovschi și-a transformat mandatul într-o mină de aur. Acum a revenit oficial în firma-căpușă

Data:

Soția fostului director de la Oficiul de Cadastru Iași a redevenit acționară la vedere cu 50% în firma de topometrie Hotarnic SRL, potrivit ReporterIS.

Bogdan Șavlovschi se află de ani de zile într-o incompatibilitate mascată foarte subțire: el director la OCPI, iar firma Hotarnic încasa milioane de lei de la comunele din județ, acționară fiind bunica de 80 de ani.

Șavlovschi ieșise formal din firmă, soția lui rămânând angajată acolo. Acum, când nu mai e director, soția a recăpătat acțiunile

Achizițiile firmei Hotarnic sunt spectaculoase în ultimul an: Șavlovschi și asociații dețin o pensiune la Crișan, pe Brațul Sulina, și un ranch de 9,5 ha la Ipatele, în județul Iași.

Fostul director OCPI a devenit celebru prin achiziția a patru apartamente (dintre care un duplex) de la milionarul Gheorghe Cheșcu – dezvăluire 7IAȘI. În paralel, Șavlovschi i-a înlesnit acestuia mai multe intabulări ilegale la Cadastru.

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cauza exploziei la blocul din Craiova: o posibilă acumulare de gaze

Cauza exploziei la blocul din Craiova, în urma căreia...

Inspectorii Gărzii de Mediu fac verificări în pădurea deținută de IKEA în Iași | Ziarul de Iași

Cunoscutul producător de mobilier IKEA este acuzat că exploatează...

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...