marți, 25 ianuarie 2022
AcasăRecomandateO adolescentă de 14 ani din Sălaj, finalistă la concursul X-Factor Ungaria

O adolescentă de 14 ani din Sălaj, finalistă la concursul X-Factor Ungaria

„Nimeni nu-ți poate lua talentul”, spune Kamilla Jolán, mama concurentei Kántor Kamilla care reprezintă Sălajul la X-Factor Ungaria. Kamilla se află printre ultimele șase concurente rămase în concusrul X-Faktor din Ungaria, potrivit Monitorului de Sălaj.


O concurentă din Sălaj pe scena X-Factor din Ungaria. A fost un drum greu și plin de piedici pentru a ajunge aici, a spus Kamilla Kimberly Kántor, dar acum simte că toată munca și energia pe care le-a investit până acum nu au fost în zadar, pentru că se află la poarta viselor sale, iar dacă soarta îi va permite și, bineînțeles, voturile de sâmbătă, atunci cu fiecare transmisiune în direct va fi cu un pas mai aproape de a-și atinge obiectivele.

Kamilla Kimberly Kántor, în vârstă de doar 14 ani, locuiește împreună cu părinții și fratele ei de 19 ani în Panic, un sat de aproape 1.000 de locuitori din comuna Hereclean. A terminat școala primară la Colegiul Reformat Wesselényi din Zalău, iar din clasa a cincea studiază la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău, unde își îmbunătățește abilitățile de canto și învață să cânte la un instrument.

Articolul integral, în Monitorul de Sălaj!

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE