O adolescentă de 14 ani din Sălaj, finalistă la concursul X-Factor Ungaria

Data:

„Nimeni nu-ți poate lua talentul”, spune Kamilla Jolán, mama concurentei Kántor Kamilla care reprezintă Sălajul la X-Factor Ungaria. Kamilla se află printre ultimele șase concurente rămase în concusrul X-Faktor din Ungaria, potrivit Monitorului de Sălaj.


O concurentă din Sălaj pe scena X-Factor din Ungaria. A fost un drum greu și plin de piedici pentru a ajunge aici, a spus Kamilla Kimberly Kántor, dar acum simte că toată munca și energia pe care le-a investit până acum nu au fost în zadar, pentru că se află la poarta viselor sale, iar dacă soarta îi va permite și, bineînțeles, voturile de sâmbătă, atunci cu fiecare transmisiune în direct va fi cu un pas mai aproape de a-și atinge obiectivele.

Kamilla Kimberly Kántor, în vârstă de doar 14 ani, locuiește împreună cu părinții și fratele ei de 19 ani în Panic, un sat de aproape 1.000 de locuitori din comuna Hereclean. A terminat școala primară la Colegiul Reformat Wesselényi din Zalău, iar din clasa a cincea studiază la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău, unde își îmbunătățește abilitățile de canto și învață să cânte la un instrument.

Articolul integral, în Monitorul de Sălaj!

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Sălaj
Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...