O angajată a Ambulanței Bihor, filmată când culegea flori de soc cu pacientul în salvare

Data:

Un fost șofer al Serviciului de Ambulanță al Județului Bihor de la substația Marghita, concediat în 2020 pentru că în timpul serviciului părăsise postul pentru a-și duce mașina personală la o spălătorie auto, și-a reclamat la conducerea SAJ Bihor și la Ministerul Sănătății doi foști colegi, filmați în situații incompatibile cu îndatoririle profesionale.

Un ambulanțier a oprit salvarea la un supermarket „pentru cumpărături”, iar o asistentă a cules flori de soc în timp ce un pacient aștepta în mașină să fie dus în Oradea. Femeia este recidivistă, în 2019 fiind filmată în timp ce fuma în salvarea aflată în misiune.

Cu gândul la socată

Conducerea SAJ Bihor a primit reclamațiile luna trecută, însoțite de două filmări făcute cu telefonul. Potrivit expeditorului, Marin Mierluț, fost ambulanțier la stația din Marghita, care a făcut plângerile printr-un avocat, una dintre înregistrări a fost realizată pe 6 iunie, surprinzând o ambulanță ce avea semnalele luminoase pornite, dar care era oprită pe marginea drumului către Oradea, asistenta Simona Pop culegând flori de soc.

„Echipajul a preluat un pacient din Derna și s-a decis că trebuia transferat la Oradea. Asistenta a cerut însă șoferului să oprească pe drum ca să culeagă flori de soc”, a explicat BIHOREANULUI Marin Mierluț.

În filmare se vede cum soția pacientului a coborât la rându-i din mașină și discuta cu asistenta.

Continuarea, în Bihoreanul!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...