O asociație de proprietari din Iași vrea să închidă biroul Raiffeisen și Mega Image-ul de la parter

Data:

Președintele Asociației de Proprietari Ștefan cel Mare și Sfânt, Pavel Pantea, este hotărât să răspundă refuzului Austriei de a primi România în Schengen, scrie Ziarul de Iași.

El cere închiderea unităților comerciale austrice și olandeze care sunt la parterul blocului din centrul Iașului. Ar fi vorba de  biroul Raiffeisen austriac și Mega Image-ul belgiano-olandez de la parter. 

„Luăm atitudine! Tot de la noi cei de jos vor veni schimbările. 

Să ia această măsură toate asociațiile de proprietari și am DESFIINȚAT corporațiile globaliștilor IMEDIAT. Nu pot spune că sunt disperat că nu am întrat în Schengen, pentru că nu vor veni adevărații investitori la noi niciodată, adică cei care vor construi fabrici, vor angaja mii de români și vor reinvesti profitul tot aici, dar să se opună Olanda și Austria, țările care au cele mai multe afaceri în România facilitate de stat și proprietăți cumpărate de POMANĂ, nu putem accepta!”, a scris Pavel Pantea pe Facebook.

Îndemnul lui Pavel Pantea a fost imediat comentat în mediul online. Majoritatea l-au felicitat, iar alții s-au luat la harță între ei. Unii doresc generalizarea unor astfel de acțiuni, în timp ce alții spun că măsura nu ar face decât să se piardă joburi pentru angajați, scrie Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related