O femeie a sunat la 112 pentru că a întârziat să își ia copilul de la grădiniță din cauza traficului

Data:

O femeie din Baia Mare  a sunat vineri la Poliția Locală și ulterior la 112, deoarece nu putea să își recupereze copilul de la grădiniță din cauza traficului. Șoferița s-a plâns că traficul se desfășoară îngreunat în oraș la ora la care iese de la muncă și întârzie de fiecare dată când trebuie să își ia copilul de la grădiniță. 

Incidentul a fost confirmat de IPJ Maramureș, conform actualmm.ro și relatat de femeie pe rețelele de socializare.

„Cum se poate rezolva aglomerția zilnică dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunați de educatori că copilul meu a rămas ultimul…eu fiind blocată în circulație. Ies de la servici la ora 16 și ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distantă de la piața mare la gară…

Am sunat la politia locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliția rutieră (deoarece la nr de pe site nu răspunde nimeni)… mi s-a spus că ei au la dispoziție 2 echipaje si vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulației…evident nu era necesar pentru ca nu a fost nimeni de la ei pentru a decongestiona circulația…Ambele instituții mi-au spus să fac reclamație la primărie pentru că de cei din primărie depinde totul…”, a scris femeia, potrivit actualmm.ro, citat de MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Pagina de Facebook a Anei Birchall a fost spartă – hackerii au pus steagul Isis la poza de profil

Pagina oficilă de Facebook a Anei Birchall, fost ministru...

Centrul Cultural Româno-Ucrainean inaugurat la Universitatea „Dunărea de Jos” Galați

Facultatea Transfrontalieră din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din...

VIDEO Un mort și 3 răniți în accidentul feroviar din Gara Galați

O locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de...