marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziO femeie, cadru didactic la un centru școlar din Câmpulung Muscel, a...

O femeie, cadru didactic la un centru școlar din Câmpulung Muscel, a murit subit, după ce i s-a făcut rău și a intrat în stare de inconștiență

Un cadru didactic al unui centru școlar din Câmpulung Muscel a murit luni, din motive încă necunoscute. Femeii i s-a făcut rău și a intrat în stare de inconștiență. Echipajul medical trimis să intervină n-a reușit s-o resusciteze.

A murit subit 

S-a întâmplat dimineață, în jurul orei 08.00.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul”, precizează IPJ Argeș.

Polițiștii fac cercetări

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Foto: (descriptiv) Facebook Poliția Română

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE