O femeie din Iași a anunţat la 112 că a fost tâlhărită sub ameninţarea pistolului, iar poliţiştii s-au bâlbâit jumătate de oră neştiind ce să facă

Data:

Din tragedia de la Caracal nu s-a învăţat nimic. Un banal proces legat de o decizie de sancţionare relevă gravele probleme existente încă în funcţionarea sistemului 112.

Poliţiştii ieşeni s-au bâlbâit timp de o jumătate de oră neştiind ce să facă după ce o ieşeancă a anunţat că a fost tâlhărită sub ameninţarea pistolului. În primă instanţă, poliţiştii Secţiei 2 nici nu s-au deranjat să trimită vreun om la faţa locului. La un sfert de oră după primirea telefonului, poliţiştii din teren nu ştiau încă nici măcar că este vorba de folosirea unei arme şi nici ce maşină trebuie să urmărească. A fost nevoie de intervenţia personală a comandatului Inspectoratului Poliţiei Judeţene pentru ca lucrurile să se pună în mişcare. Nu a avut loc nicio tragedie, dar nu graţie intervenţiei forţelor de ordine, ci pentru că agresorii nu voiseră decât să-şi înspăimânte victima. Dacă voiau să o ucidă, aveau timp să bea şi o cafea până să apară la orizont prima caschetă albastră.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Aproape toate domeniile de activitate, incluse în categoria potențialelor amenințări la securitatea națională, printr-un proiect de lege

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...