O femeie din Ucraina a murit la Galați. Primul deces în rândul refugiaților din România

Data:

O femeie de 84 de ani, refugiată din Ucraina, a murit într-un cămin studenţesc din municipiul Galaţi în urma unui stop cardio-respirator, informează, luni, reprezentanţii Grupului operaţional de lucru pentru ajutorarea refugiaţilor ucraineni.

Potrivit autorităţilor gălăţene, femeia în vârstă de 84 de ani avea istoric medical şi intrase în România pe 25 februarie. Victima fusese cazată împreună cu rudele sale într-un cămin din municipiul Galaţi, alocat de autorităţi refugiaţilor ucraineni, potrivit Agerpres.

În noaptea de duminică spre luni, femeia a făcut stop cardio-respirator. Incidentul a fost anunţat la 112, iar victimei i s-au făcut manevre de resuscitare timp de o oră. Rudele le-au spus cadrelor medicale că victima avea mai multe probleme medicale.

Citește și: VIDEO Comisarul european Johansson, în tabăra de refugiați de la Siret: Mulţumesc, România. Vremea este foarte rece, dar primirea este călduroasă

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal uriaș la construcția terminalului 4 (T4) de la Aeroportul Iași

Suspiciuni uriașe la un contract de 70 milioane de euro. La construcția terminalului 4 de pasageri (T4) de la Aeroportul Iași, a fost schimbat materialul din care va fi realizată structura. În licitație, prin caietul de sarcini s-au solicitat stâlpi și grinzi metalice, iar acum construcția se face cu stâlpi și grinzi din beton armat.

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...