O firmă a Primăriei Constanța a închiriat o mașină pentru aproape 1.000 de euro pe lună

Data:

O firmă a Primăriei Constanța a închiriat o mașină pentru aproape 1.000 de euro pe lună, timp de trei ani, prin leasing operațional, arată un document consultat de Info Sud-Est. Directorul societății Confort Urban, Stere Hira, a declarat pentru ISE că nu a vrut să cumpere autoturismul Skoda tip limuzină pentru că ar fi generat costuri suplimentare.

Conform unui document consultat de ISE, semnat de directorul economic al instituției, Brândușa Mădălina Mărgărit, la finalul celor 36 de luni Confort Urban nu va avea posibilitatea să cumpere autoturismul, ci va trebui să-l predea proprietarului.

Valoarea totală a contractului de închiriere este 33.333,48 euro (fără TVA), iar rata lunară este de 925,93 euro (fără TVA). În preț sunt incluse CASCO, rovinieta, revizia periodică și mentenanța mașinii.

Citește și: Cât au câștigat din licitații publice firmele lui Michael Schmidt, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Klaus Iohannis

„Este necesară deplasarea pe terenuri fără drumuri sau drumuri de pământ”, a explicat Hira, întrebat fiind de ce nu a ales un model mai ieftin de autoturism.

Continuarea, în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Impozite, taxe şi tarife la parcări mai mari, la Iași

Proprietarii de autoturisme din municipiul Iași vor achita impozite...

Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

ISU Timiş a activat, sâmbătă dimineaţă, Planul Roşu de...

Voiculescu (PNL): Atâta vreme cât UDMR a sfidat Ziua Națională, ar fi drept, cinstit și recomandat să facă un pas în spate

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, cere UDMR „să facă un pas în spate”, în contextul în care liderii formaţiunii cel puţin au ignorat Ziua Naţională a României.

Scade prețul țițeiului, dar nu se știe pentru cât timp

În urmă cu două luni, în octombrie, după decizia statelor OPEC plus de a reduce producția de țiței cu două milioane de barili pe zi, previziunile marilor bănci de investiții internaționale erau împărțite. Cei mai mulți analiști mizau pe o creștere a prețului, alții, câțiva, luau în calcul o scădere a prețului barilului de țiței având în vedere că inflația ar putea să scadă consumul și implicit prețul țițeiului.