marți, 7 decembrie 2021
AcasăProiecte editorialeCriminalitate organizatăO mamă își caută de șapte ani fiica traficată. România e lider...

O mamă își caută de șapte ani fiica traficată. România e lider la traficul de persoane

Europa Liberă a stat de vorbă cu o mamă disperată: fiica ei a dispărut în octombrie 2014. De atunci n-a mai văzut-o, deși a mers și până în Germania pentru a o căuta.

Suntem lideri la traficul de persoane

Daniela Grecu trăiește de șapte ani coșmarul vieții sale. Simona, fiica ei de 26 de ani, o tânără cu două facultăți și un masterat, a dispărut într-o seară de octombrie. Fără acte de identitate și fără bagaje. Era prietenă cu un fost coleg de liceu, Ionuț B.

Inițial, familia Simonei a crezut că este o relație serioasă, băiatul făcuse și el o facultate, îi știau și pe părinții lui. Cum Brăila e un oraș mic, au aflat ulterior că iubitul fetei era pasionat de „păcănele” și de alte jocuri de noroc.

„Fata mea era un copil timid, un copil eminent. Nimic nu i-a lipsit, avea apartamentul ei moștenit de la bunica, avea mașină, avea serviciu. Deci nu e un caz din cele cu fete sărace care fug după iluzii. Dar băiatul ăsta i-a sucit mințile. Cu două săptămâni înainte de a dispărea, Simona era schimbată, parcă îi era frică de ceva. Venea de la lucru, spunea că îi e frig, avea o privire ciudată”, spune Daniela Grecu.

Articolul Integral, în Europa Liberă!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE