duminică, 29 mai 2022
AcasăRecomandateO nouă hotărâre a CNSU privind restricțiile de intrare în mall-uri și...

O nouă hotărâre a CNSU privind restricțiile de intrare în mall-uri și magazine nealimentare cu certificatul verde. Au apărut câteva excepții

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat, luni, o nouă hotărâre pentru introducerea certificatului verde la malluri și alte magazine nealimentare. Va fi permis accesul doar pentru persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală.

CNSU propune Guvernului adoptarea unei hotărâri prin care accesul în spațiile operatorilor economici care au comercializează produse nealimentare să fie permis doar persoanelor care fac dovada că dețin certificatul verde, respectiv dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile. Sunt exceptate farmaciile din afara afara centrelor și parcurilor comerciale și a benzinăriilor.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și:

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat noile restricții în pandemie, după ședința de Guvern: Accesul în toate zonele, cu excepția farmaciilor și magazinelor alimentare, se va face cu certificat verde

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE