marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziActualitateO polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma...

O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Ultimul aviz psihologic, din anul 2020

O polițistă în vârstă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în orașul Strehaia, județul Mehedinți. Ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, precizează sursa citată.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE