miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăFără categorieO procuroare de ședință a cerut în instanță achitarea lui Tăriceanu

O procuroare de ședință a cerut în instanță achitarea lui Tăriceanu

Potrivit G4media, procurorii de anchetă ai Parchetului general din cadrul Secției pentru Urmărire Penală și Criminalistică (SUPC) – cei care au emis rechizitoriul în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu – sunt contrariați după ce colega lor de la Secția judiciară, procuroarea de ședință Irina Kuglay, a solicitat în instanță achitarea fostului președinte al Senatului, după cum au declarat pentru publicație surse ale site-ului de știri.

Procuroarea nu s-ar fi consultat cu ei și nu a anunțat pe nimeni. ”Nu suntem de acord, nu am fost anunțați, nu am fost consultați”, au declarat mai mulți procurori pentru G4media.ro.

Articolul integral, în G4media.ro!

Citește și: Petrică Mâțu Stoian, condus pe ultimul drum (presshub.ro)

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE