O tânără adoptată de o familie din SUA, în urmă cu peste 20 de ani, îşi caută mama în judeţul Olt

Data:

O tânără în vârstă de 26 de ani, născută la Slatina, îşi caută mama naturală despre care crede că era din oraşul Potcoava.

Tânăra a fost adoptată, în anul 2000, în Statele Unite ale Americii, iar acum mărturiseşte pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” că este pregătită să-şi cunoască mama naturală.

Ea face apel la cei care ar putea să-i vină în ajutor pentru a o reîntâlni pe cea care i-a dat viaţă.

Citește și: Reacții surprinzătoare la anunțul că se va construi o nouă moschee în Timișoara

„Salutări din SUA!

Numele meu înainte de adopție a fost MIHAI VALENTINA. M-am născut pe 5 aprilie 1997 în SLATINA, Jud. OLT. Tatăl meu m-a învățat valoarea vieții și cum să tratez oamenii cu dragoste, compasiune și iertare așadar astăzi sunt pregătită sufletește să o caut pe mama mea biologică, femeia care mi-a dat viață. Se numea MIHAI GABRIELA și cred ca era din POTCOAVA, Jud. OLT. Probabil până în 2000, când am fost adoptată, am crescut alături de ea dar nu sunt sigură de această informație.

Întotdeauna mi-am dorit să-mi cunosc povestea și, crescând, am avut întotdeauna acest sentiment gol de a nu știu cine sunt înainte de a fi adoptată. De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI această postare. Vă mulțumesc!”, este postarea tinerei născute în judeţul Olt.

Continuare în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related