sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziOameni care modelează orașe pentru oameni. Implicarea cetățenilor în politica de coeziune,...

Oameni care modelează orașe pentru oameni. Implicarea cetățenilor în politica de coeziune, stimulată printr-un proiect finanțat de Comisia Europeană

Potrivit publicației Crișana, UrbanizeHub, o comunitate care modelează viitorul orașelor românești într-un mod smart și sustenabil, vine la Oradea în perioada 19 – 21 noiembrie, pentru evenimentul „Oameni care modelează orașe pentru oameni” (People Shaping Cities for the People).

Se întâmplă în cadrul unui proiect finanțat de Comisia Europeană, pentru a stimula implicarea cetățenilor în politica de coeziune, și este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, Consiliului Județean Bihor, Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, MakeIT in Oradea, Oradea Tech Hub și Microsoft. 

Articolul integral, în publicația Crișana!

Citește și: CNSU a decis: Școală cu prezență fizică la cursuri în localitățile cu incidență COVID-19 sub 3 la mie VIDEO (presshub.ro)

SursăCrișana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE