sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăOfensiva liberală: O tânără PNL-istă, fostă viceprimăriţă în Auşeu, devine şefă la...

Ofensiva liberală: O tânără PNL-istă, fostă viceprimăriţă în Auşeu, devine şefă la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor

„Înnoirea” instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean Bihor continuă cu o surpriză: O tânără PNL-istă, fostă viceprimăriţă în Auşeu, va deveni manager al Bibliotecii Judeţene Gheorghe Şincai Bihor.

Ancuţa Florina Şchiop, consilier judeţean PNL şi angajată la cancelaria prefectului Dumitru Ţiplea, a fost declarată câştigătoarea concursului pentru managementul Bibliotecii Judeţene şi va conduce instituţia în următorii 3 ani. 

Două candidate 

Concursul a fost organizat în urma unei dispoziţii date de preşedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, şi „jurizat” de o comisie a cărei componenţă nu a fost făcută deocamdată publică. 

S-au înscris Ligia Mirişan, manager al Bibliotecii din 2009 până în iulie 2021, când i-a expirat cel mai recent mandat, şi Ancuţa Florina Şchiop, care a predat istorie-geografie elevilor de gimnaziu şi apoi a deţinut două mandate de viceprimar din partea PNL în comuna Auşeu. 

Rezultatele au fost afişate, deocamdată anonimizat, pe site-ul Consiliului Judeţean. Potrivit Biancăi Firezar, purtător de cuvânt al CJ Bihor, rezultatele finale vor fi prezentate după ce se încheie perioada de depunere a contestaţiilor (5 zile de la comunicare).

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE