Oficios de la Budapesta, după ce liderul PNL a vorbit despre schimbarea compoziției etnice în Ținutul Secuiesc: Zombi-ul român din toate timpurile s-a trezit tocmai în Ludovic Orban. Tatăl său a fost ofițer de securitate maghiar

Data:

Publicația pro-guvernamentală Magyar Nemzet, oficiosul guvernului de la Budapesta, îl critică în termeni duri pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a declarat că prin investiții economice în Ținutul Secuiesc ar putea fi schimbată compoziția etnică din zona preponderent locuită de maghiari. Publicația îi amintește lui Orban originile maghiare și îl acuză, la fel ca pe șeful statului, că ”îşi construieşte capital din sentimente antimaghiare”.

În articolul semnat de Tamás Pataki se mai arată că  tatăl liderului PNL  ”a fost ofiţer de securitate maghiar”, iar Ludovic Orban a fost botezat în oraşul său natal în religia unitariană și că împreună cu fratele său, Leonard Orban, au fost şi confirmaţi religios. ”Potrivit cunoscuţilor săi vorbeşte bine limba maghiară, dar numai între patru pereţi”, mai scrie publicația de la Budapesta. Autorul articolului scrie în final că speră ca Ludovic Orban să revină la identitatea maghiară.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related