miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăJustițieOmul de afaceri Nicolae Badea, fost patron al clubului Dinamo, trimis în...

Omul de afaceri Nicolae Badea, fost patron al clubului Dinamo, trimis în judecată de DNA – surse

Omul de afaceri Nicolae Badea a fost trimis în judecată joi de DNA într-un dosar de fraudare a fondurilor europene. DNA a emis un comunicat de presă, fără a-l menționa pe omul de afaceri, dar surse judiciare au declarat pentru G4Media.ro că este vorba despre Nicolae Badea, patronul Computerland și fost patron al clubului Dinamo.

Nicolae Badea este ginerele lui Ion Dincă (zis ”Dincă Te leagă”), fost prim-vicepremier în ultimul guvern comunist, deținător al mai multor poziții de forță în ierarhia de partid și de stat înainte de 1989. Dincă a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru participare la reprimarea revoluției din 1989, dar a făcut doar cinci ani de închisoare.

Nicolae Badea a devenit după căderea comunismului unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. El a adus în țară francizele Pizza Hut și KFC, a înființat compania de IT Computerland, a condus clubul de fotbal Dinamo București.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

DNA l-a trimis în judecată pe Ioan Lazăr, fost manager al Spitalului Județean din Piatra Neamț, într-un nou dosar privind achiziții supraevaluate

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE