vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăSubiectivOpiniiOPINIE / Nevoia unui consens politic antilegionar

OPINIE / Nevoia unui consens politic antilegionar

Un deputat PNL apropiat de președinte și consilier onorific al premierului a pornit un demers de scoatere în afara legii a AUR, dar sprijinul politic care i-a fost acordat e deocamdată firav.

Deputatul se numește Alexandru Muraru. S-a făcut cunoscut pentru pozițiile sale ferme referitoare la negaționiștii Holocaustului. Deunăzi, el a cerut public aplicarea legii în privința partidului construit de patrulaterul Șoșoacă-Simion-Târziu-Lavric.

Muraru a fost la Parchet pentru a depune diverse probe, legate de ceea ce pare să se contureze, în analiza Ministerului Public și a Poliției, ca „insurecția din 21 decembrie 2021”, ziua când liderii extremei drepte ar fi căutat să ocupe Parlamentul, împreună cu o mulțime echipată cu steaguri tricolore și cu pancarte despre Zamolxis, pilde creștine ori pericolele la care te-ar expune nu virusul, ci vaccinul. Săptămânile următoare ne vor arăta ce material probator se va fi strâns și dacă dosarul AUR va putea fi trimis în fața unui judecător.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și

Dosar penal pentru că AUR ar fi minimalizat Holocaustul spunând că este o ”temă minoră”/ Procurorii s-au autosesizat și cercetează faptele in rem/ George Simion va fi citat pentru audieri (surse)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE