OPINIE. Onorabila doamnă Laura

Data:

O anumită parte a presei a lansat o simpatică operațiune de spălare a imaginii Laurei Vicol, avocata crimei organizate votată în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Jurnalistul Bogdan Chireac a prezentat-o, luni, la interviurile DCNews.ro, drept prima femeie președinte al respectivei comisii, un jurist desăvâșit și s-a arătat plăcut surprins de alegerea PSD.

Niciun cuvânt despre interlopii apărați de-a lungul vremii, doar o vagă sugestie că tot ce apare ”de rău” în aceste zile este opera ”presei militarizate” la comanda Laurei Codruța Kovesi și, desigur, a ”sistemului”.

Operațiunea de spălare a continuat la știripesurse.ro, care a scris despre ”fața neștiută a Laurei Vicol”.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Cui ar trebui să îi fie rușine?

Dan Tapalaga
Dan Tapalaga
Dan Tapalagă a debutat ca jurnalist la Radio România Actualități în 1997, fiind apoi redactor la Radio Europa Liberă și BBC (1998-2002).A condus departamentul politic la Evenimentul zilei (2002-2004), a fost redactor-șef adjunct la Cotidianul (2004-2006) și șeful secției politice la România liberă. Timp de un an a fost director de dezvoltare editorială la Ziua de Cluj.A fost editor coordonator la site-ul HotNews.ro. În perioada ianuarie-martie 2005 a fost consilier și purtător de cuvânt al fostului ministru al justiției, Monica Macovei. A fost bursier Freedom House.În anul 2018, a fondat site-ul G4Media.ro, alături de Cristian Pantazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related