vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăSubiectivOpiniiOPINIE. Un moment gravissim pentru România: Președintele Iohannis și liderul PSD girează...

OPINIE. Un moment gravissim pentru România: Președintele Iohannis și liderul PSD girează instalarea unui avocat al crimei organizate într-o poziție importantă din stat

Președintele Klaus Iohannis a vorbit la instalarea guvernului PSD PNL UDMR despre orice, despre oportunitățile din PNRR, despre școli, spitale, autostrăzi, drumuri, pensii, despre facturile la energie și alte probleme care trebuie rezolvate urgent, numai despre justiție n-a scos un cuvânt.

Nu veți găsi în alocuțiunea  șefului statului nici cea mai vagă trimitere la legile justiției, la desființarea secției speciale, la problema clanurilor mafiote care au pus stăpânire pe România. Tema reformelor din justiție, atât de importantă pentru buna funcționare a statului, pentru ridicarea MCV, a dispărut complet din discursul prezidențial.

Așa cum remarcă tot mai des presa de limbă germană, s-a cam ales praful de imaginea sa de apărător al democrației și a statului de drept, construită în primul mandat și în timpul campaniei electorale. Șeful statului nici măcar nu mai mimează azi că l-ar interesa tema justiției.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Interlop către noua șefă a Comisiei Juridice din Parlament, într-o interceptare DIICOT: “Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE