Opt percheziții într-o comună din Brăila, inclusiv la cabinetul medical: medicamente și materiale sanitare furate dintr-un spital din București

Data:

Polițiști brăileni de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au descins, vineri dimineață, la opt adrese din comuna Traian. Oamenii legii au fost însoțiți de specialiști de la Casa Județeană de Sănătate și Agenția Națională a Medicamentului.

Este vorba despre un dosar penal deschis în urmă cu un an de zile și care vizează infracțiunile de delapidare, complicitate la delapidare și spălare a banilor, cercetările fiind derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Anul trecut, în luna mai, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că, începând cu anul 2015, doi soți, asistenți medicali la Spitalul Obregia din București, ar fi furat în mod sistematic medicamente și materiale medicale, pe care le-ar fi depozitat pe raza județului Brăila, mai exact în casa părintească a femeii, în satul Silistraru, comuna Traian.

Continuare în De Brăila!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta copiii și adulții cu dizabilități | Bihoreanul

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta...

Copil accidentat într-un parc cu lucrări de mântuială | Gazeta de Stâlpeni

Copil accidentat într-un parc, inaugurat cu mai puțin de...

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani | Monitorul de Botoșani

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani,...