marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateOrădean bătut și amenințat cu moartea pentru o datorie fictivă de 15.000...

Orădean bătut și amenințat cu moartea pentru o datorie fictivă de 15.000 de euro – Reținuți pentru șantaj

Potrivit crisana.ro, șase bihoreni bănuiți de șantaj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost prinși în flagrant și reținuți de polițiștii orădeni. Trei dintre aceștia au fost arestați preventiv de magistrați, iar ceilalți trei sunt cercetați sub control judiciar.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Bihor, luni, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare   Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, șase bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, cinci din municipiul Oradea și unul din comuna Câmpani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de șantaj, lovire sau   alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii orădeni împreună cu luptătorii Serviciului pentru  Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în cursul aceleiași zile, pe strada Unirii din Oradea, în timp ce primeau 5.000 de lei de la un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, parte dintr-o sumă totală de 15.000 de euro, pe care acesta ar fi fost constrâns să le-o remită.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe cei șase bărbați că, la 17 iunie a.c., în jurul orei 18.15, într-o parcare din municipiul Oradea, l-ar fi agresat fizic, l-ar fi amenințat cu moartea pe bărbatul de 28 de ani și l-ar fi constrâns și determinat să le remită pâna la 21 iulie a.c., 15.000 de euro, în contul unei datorii fictive pe care acesta ar fi avut-o față de ei și încâ 1.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere, provocându-i astfel o stare de temere. În urma agresiunii, bărbatul de 28 de ani a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 2 și 3 zile de îngrijiri medicale.

Foto: arhivă Poliția Română

Întreaga știre, pe crisana.ro!

SursăCrisana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE