duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateOrban își va depune joi candidatura pentru șefia PNL

Orban își va depune joi candidatura pentru șefia PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că joi, la ora 18,00, îşi va depune candidatura pentru un nou mandat la șefia liberalilor.

„Joi, la ora 18,00, îmi voi depune candidatura şi moţiunea cu care voi candida. Eu am avut o înţelegere cu premierul Cîţu în prima fază, am vrut să depun miercuri, la ora 18,00, premierul mi-a spus că şi el intenţionează să depună miercuri, la ora 18,00. Din cauza asta, eu am amânat pe joi, la ora 18,00”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, acesta a mai spus că joi îşi va prezenta și moțiunea cu care va candida.

În schimb, premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că nu are probleme cu vechimea în partid pentru a-şi depune candidatura la şefia PNL, precizând că în cazul în care va fi nevoie de o derogare, aceasta va fi aprobată printr-un vot în Biroul Politic Naţional.

„Vom discuta în BPN. Nu trebuie făcută nicio hârtie, nu-ţi trebuie hârtie pentru derogare. Se face un vot în BPN”, a conchis premierul.

Sebastian Rusu
Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE