Orban:” PNL a fost în puține perioade mai democratic decât în momentul în care am condus eu partidul”

Data:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, cu privire la afirmaţia premierului Florin Cîţu referitoare la faptul că în PNL s-a ajuns la dictatură, că aceasta este o ”glumă”întrucât pentru acesta democraţia este fundamentală.

„E o glumă. Pentru mine democraţia este fundamentală, şi în societate, şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei am mers mai departe şi am condus partidul mai departe”, a declarat președintele PNL.

Premierul Florin Cîţu, candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, a afirmat, luni, că în PNL s-a ajuns „să îţi fie teamă să ai o opţiune”, iar aceasta este „dictatură”.

„Monica, a venit rândul meu să te sprijin pe tine. Tu m-ai susţinut din primul moment în care mi-am anunţat candidatura şi aş vrea, cu permisiunea ta, să le spun oamenilor prin ce ai trecut atunci, pentru că ţi-a fost teamă să vii la acea poză, să vii lângă mine, ţi-a fost teamă de repercusiuni. Aşa am ajuns în Partidul Naţional Liberal – să-ţi fie teamă să ai o opţiune, să-ţi fie teamă să spui public că vrei să ai o opţiune, opţiunea ta. Asta nu este liberalism, asta e dictatură”, i s-a adresat Cîţu fostului ministru al Educaţiei.

spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...