luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateOrban: ”Sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală”

Orban: ”Sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Piteşti, că nu a auzit despre o intenţie a premierului Florin Cîţu de a face o remaniere care să-i vizeze pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, susţinând că el este mulţumit de activitatea miniştrilor liberali.

„Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, în mod evident, domnul ministru Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental. Ca atare, eu nu am auzit de o astfel de intenţie”, a declarat președintele PNL.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre o nemulţumire a premierului Florin Cîţu cu privire la activitatea celor doi miniştri, Orban a răspuns: „Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră, eu nu am auzit de acest lucru”.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a declarat, în urmă cu două zile, că nu-şi doreşte, pe termen scurt, o remaniere, subliniind că va lua o astfel de decizie dacă va vedea că aceasta va duce la un guvern mai puternic, un guvern care va implementa mai repede măsurile asumate prin programul de guvernare.

„Şi atunci anunţ decizia mea, când trag linia anunţ decizia”, a conchis premierul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE