Pacienții cu COVID-19 de la Spitalul Târgu Cărbunești sunt ventilați manual, după ce instalația de oxigen s-a defectat

Data:

Instalația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești s-a stricat, medicii fiind nevoiți să ventileze manual pacienții în ambulanțe, iar autoritățile au activat codul roșu.

Zeci de ambulanțe sunt la unitatea medicală unde peste 80 de pacienți au nevoie de oxigen, potrivit publicației locale Pandurul.

”Sunt identificate sursele de oxigen disponibile de la celelalte spitale din județ pentru a fi redistribuite către spitalul din Tg-Cărbunești. A fost solicitat sprijin din județele invecinate. În acest moment o parte din pacienți sunt transportati cu ambulanțele către alte spitale”, a transmis ISU Gorj.

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, a declarat la Digi24 că cel mai probabil situația a fost provocată de suprasolicitarea instalației.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“