duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateParadă de mașini de epocă pe străzile Timișoarei

Paradă de mașini de epocă pe străzile Timișoarei

Zeci de mașini de epocă vor putea fi admirate la Timișoara în cadrul unui eveniment care va fi organizat sâmbătă, 25 septembrie, în Piața Unirii. Vehiculele istorice vor pleca și în paradă pe principalele bulevarde ale orașului.

Cele mai vechi automobile din vestul țării vor putea fi admirate la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână. Filiala Timiș a Retromobil Club România anunță că o mulțime de mașini de epocă vor fi expuse sâmbătă, 25 septembrie, între orele 10.00 și 12.30, în Piața Unirii.

Citește articolul integral pe expressdebanat.ro

(SURSA FOTO: vcapotescu.wordpress.com)

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE